Viniseera Szőlőmag őrlemény vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Fogyasztók véleménye a Viniseera szőlőmag őrleményről, vásárlói beszámolói a termékről.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Kiss Piroska, Sopron » Érszűkület, Magas vérnyomás
Magas vérnyomásra és érszűkületre issza az uram és abszolút hatásos. A port ásványvízzel keverve fogyasztja. Nagyon örülünk, hogy megismertük ezt a terméket, szívesen állunk a tapasztalatunkkal mások rendelkezésére. Üdvözlettel: Kiss Piroska
Bujtár Gábor, Fmh.hu » Szem, Cukorbetegség
Sajnos a nővéremnek nagyon régóta magas a vércukor szintje,rá ment a szemére megvakult-60-éveskora előtt.Tőle hallottam ezt a nagyszerű csodálatos dolgot a szőlő magról. Ők fogyasztják sőt személyesen is találkoztak Jankovszky úrral.Csodálatomat tudom kifejezni és egyben szomorú is vagyok, hogy nem előbb tett felfedezést erről a nagyszerű szerről talán, ha előbb kiderül gyógyhatása a magból készült őrleménynek, akkor talán a testvérem sem vakul meg, és láthatná a gyönyörű 4 unokáját felnőni.Minden tiszteletem az Öné
Královicsné Zita, Székesfehérvár » Magas Vérnyomás
Magas volt a vérnyomásom évekig. 2 hónapig szedtem a szőlőmag őrleményt és teljesen normalizálódott a vérnyomásom. A férjemnél is jól működik, bár nála lassabban megy. Csökkent neki is a vérnyomása és remélem, hamarosan teljesen rendben jön. Egyszerűen fantasztikus a szőlőmag. Persze szedjük az orvos által felírt gyógyszereket is, de ilyen látványos hatást eddig még korábban nem értünk el. A fejfájásaim teljesen elmúltak.
Nagyon köszönjük a gyors kiszállítást.
Mezei Gáspár, Budapest » Vérnyomás
Ősszel vásároltam először Viniseera szőlőmag mikro őrleményt. Egy hónap után a közérzetem jelentős mértékben javult és a vérnyomásom nagymértékben csökkent, beállt egy helyesnek mondható szintre. Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
Anna, FMH.hu » Fulladás, Jó látás
Két hónapja használom a szőlőmag őrleményt. A tapasztalatom, hogy nagyon jó. Kb. egy hónap után észleltem, hogy megszűnt a fulladásom, 50 méterenként meg kellett állnom, mert fulladtam és nagyon szaporán vert a szívem. Ez teljesen elmúlt. Tisztább a látásom, nagyobb a teherbírásom. Valóban nagyon jók a tapasztalataim a termékkel kapcsolatban. Már a családtagjaim is elkezdték szedni. Laborban még nem voltam, de kíváncsi vagyok a vércukor értékemre.
Hajdú Brigitta, Szeged » Bőr, Méregtelenítés
A bogyókban lévő savak jól oldják a hámréteget, és segítik a sejteket a regenerálódásban. A szőlőmag olaj nemcsak tisztítja, hanem hidratálja is a bőrt. A szőlőmag őrlemény pedig bőrradírként hasznosítható. Érdemes egy évben egyszer legalább három hétig tartó lé kúrát tartani. A szervezet kitisztul, a vese, epe regenerálódik, a bélflóra megtisztul, a bőr megszépül.
Horváth Jánosné, Kecskemét » Agyvérzés
Édesanyám agyvérzést kapott és lebénult. Naponta 2x egy kávéskanállal szedi. Amióta szedi jobb az étvágya, javult a hangulata, könnyebben mozgatható és már szótagot is mond. Nekünk segített.
Krizsán Anikó, Várpalota » Számos pozitív tapasztalat
Csak pozitív tapasztalataim vannak a Viniseera szőlőmag őrleménnyel. 3 éve fogyasztja a családunk, 1-2 hónapos szüneteket tartva. Rengeteget javított édesanyám reumás problémáin, az apósomnak pedig a szívfájdalmai és szúrásai szűntek meg tőle. Mindnyájunknak javult a látása, szinte mindenki szemüveges a családban, az utóbbi 2 évben mindenki szemüveget cserélt. A férjemnek sok erőt adott, egész nap fizikai munkát végez, építkezéseken dolgozik. Csak dicsérni tudom ezt a terméket.
Mágori Zoltán, Balassagyarmat » Köszvény, Allergia
Nekem a szőlőmagportól megszűnt a köszvényem és a pollenallergiám, és beállt a korábban rakoncátlankodó vércukorszintem is.
Hittaller Krisztina, Szombathely » Megfázás, Nátha
2010.szeptember óta szedem az őrleményt,nem voltam beteg, a náthám két nap alatt elmúlt.
Csak ajánlani tudom. Üdv:Hittaller Krisztina Szombathely.
Kaposi Melinda, Védőnő » Általános gyógyító hatás
A Viniseera szőlőmag őrleményt a piacra kerülése óta fogyasztom és forgalmazom kiskereskedőként, más tisztán naturális termékek mellett. Mind a saját, mind pedig a vásárlóim tapasztalatai nagyon pozitívak. Amit külön kiemelnék:
1. Hazai termék. Ez számomra nagyon nagyon fontos!
2. A különleges gyártási technológiával elért igen kis szemcseméret, mely nagyon jó felszívódást és hasznosulást tesz lehetővé (ezt a kávédaráló nem tudja!)
3. Elérhető ár, és nagyon kedvező ár-érték arány
4. Tiszta termék, azaz nem tartalmaz semmiféle adalékot és nem dugták kapszulába sem.
5. Teljes termék, mert nem kivonat, nem vettek ki semmit abból, amit a természet megalkotott, csupán fogyasztható és a szervezet számára jól hasznosítható formába hozták.
Ezeket a szempontokat érdemes megfontolni mielőtt terméket választunk.
Sokan azt remélik teljesen tiszta lappal kezdhetik a már alaposan megromlott egészségük terén. Nos, amit évtizedek alatt sikerült elrontanunk - vagy csak nem vigyáztunk rá eléggé - azt nem lehet egyetlen csodaszerrel pillanatok alatt rendezni! A szőlőmag is úgy működik, mint a gyógynövények általában. Türelem és kitartó fogyasztás kell hozzá, de az eredmény nem marad el. És kell még sok folyadék, mozgás stb... Egészséges szép napot mindenkinek!
Báthori Ákos, Szeged » Rákmegelőzés
Elég sok volt a rákos beteg a családunkba. Én most 32 éves vagyok, tavaly kezdtem el fogyasztani a szőlőmag őrleményt, havonta rendelek két 250 grammosat, ami 2-3 hónapig elég, aztán tartok egy hónap szünetet. Nagyon sok változást tapasztaltam az egészségemben. Érezhetően javult a vérkeringésem sok erőt kaptam ezáltal. Jobb lett a látásom, a bőröm is egyértelműen kitisztult. Fogyasztani fogom a továbbiakban is, és hamarosan kipróbálom mellé a Flavin 7-et is. Üdvözlettel Báthori Ákos.
Ötvenentúl.hu, Bejegyzés » Öregedés ellen, Szépségápolás
Éveket is letagadhatsz életkorodból a szőlőmag segítségével, és erről nem csupán a tükör árulkodik. Közérzeted is fiatalos lendületet kap az apró magok erejétől. A sejtek rugalmasságát biztosító kollagén mennyisége az évek során csökken. Bőröd elveszíti rugalmasságát, és a sejtfalak egyre kevésbé tudnak védekezni az öregedési folyamatok ellen. Gyakran tapasztalhatsz fáradékonyságot, hatalmukba kerítenek az ízületi panaszok, az emésztési zavar. Mindezt együttesen gátolja a szőlőmag, hiszen nem csupán egy ponton avatkozik be, hanem szervezeted egészét megújítja. A kollagénrostok felépítésével feszesíti bőrödet, segít megkötni a nedvességet. Fogyasztása mellett a napfény káros sugaraival is kevésbé kell számolnod. Hatása látványosabb, mint a külsőleg alkalmazott kozmetikumoké.
Dr. Őri Tibor, Székesfehérvár » Alzheimer-kór,
Évek óta számos minőségi táplálék kiegészítő tartalmaz vörös, ill. kékszőlő mag kivonatot, többek között a magyar Flavon Group termékei. A benne található rezveratrol számos emésztőszervi ill. kardiovaszkuláris betegség megelőzésére, gyógyítására kiválóan alkalmas. A másik fontos összetevője a szőlőmagnak, a PCP, az alzheimer kór kialakulásáért felelős delta amiloidok képződését blokkolja, használatával a rettegett betegség előrehaladása lassítható, sőt - bizonyos határokig - megfordítható. Üdvözlettel.
Sárkány, Fmh.hu » Általános gyógyító
Borászként, élelmiszer-kutatóként 10 éves munkám eredményeként a KÉKI-ben 2002-ben az első Orbán kormány segítségével, a Széchenyi-projekt keretében kezdtük el a hidegen sajtolt szőlőmagolaj kísérleteket, de ekkor már malmi-úton próbáltuk a magot őrölni, ez csak egy durva lisztet adott, olyan hatástalan volt, mintha a szőlőmagot szétrágnánk. A mikro-őrlemény szabadalom volt a megoldás, mivel a lisztnél tízszer finomabb por pépesítve könnyen felszívódik.
Az amerikai és nemzetközi legújabb kutatások mellett a hazai vizsgálatok igazolták ennek az új étrend-kiegészítőnek jótékony hatását: keressen rá a Grape Seed szóra.
Magam is 68 évesen gyógyszer nélkül élvezem jótékony "anti-age"hatását. Ugy mondanám, hogy a szervezetem "rozsda gátlója"! Ezért a gyártóval szorosan együttműködve fejlesztjük a terméket. Most már rájöttünk arra, hogy csak tiszta forrásból - ahol a legszigorúbb előírásoknak vannak érvényben - lehet a megbízható minőségű terméket előállítani.
Horváth Tímea, Budapest » Arctisztítás, Ízületek
Sziasztok! Elkezdtem szedni a szőlőmag-őrleményt i két hónapja. Nem konkrét betegségre, csak hallottam az antioxidánsok hatásairól, és valamit szerettem volna, ami a fokhagymánál kevésbé riasztja a vámpírokat meg mindenki mást. Rendeltem szőlőmag őrleményt az oldalról.
Amit észrevettem, hogy az arcbőröm sokkal szebb lett, azelőtt folyamatosan kozmetikushoz jártam a pattanások és mitesszerek miatt, meg kentem itthon mindennel, ami csak arra való, most meg rájöttem, hogy már hetek óta nem kellett nyomkodni. Ezen kívül, lassan itthon hagyhatom a térdszorítót, ha futni megyek, mert már nem fáj a térdem. Úgyhogy én ajánlani tudom mindenkinek.
Gombos Judit, Győr » Szívinfarktus, Jó erőnlét, Vérkeringés
Kb. fél éve esszük naponta lekvárba keverve, az édesanyám, a párom és én. Édesanyám, aki 84 éves szívinfarktuson esett át 1 éve, sokkal jobban érzi magát fizikailag és szellemileg is. Párom is nagyon elégedett a termékkel. Én ugy vettem észre, mióta eszem az őrleményt, azóta jobb a vérkeringésem a kezemben és a lábamban, nem hidegek, és sokkal jobb erőben vagyok.
Karácsonyra gyermekeink is kapnak egy-egy doboz Viniseerát.
Bognárné H. Tímea, Pécs » Fogyasztási tanácsok
A szőlőmag mikro őrleményt legkönnyebben joghurtba keverve lehet elfogyasztani, kezdőknek ezt ajánlom. Elég harmonikus még az íze gyümölcsteával is. Ha folyadékba keverjük, akkor a pohárba tett adagunkhoz először csak néhány csepp folyadékot tegyünk, keverjük el, utána hígítsuk 1 dl folyadékkal. Van akinek a "nutella" vált be: néhány csepp olivaolaj, méz, szőlőmag őrlemény, akár kenyérre kenve is. Ezen kívül süthetünk vele pl. muffint is. 12 adaghoz 36 gramm szőlőmagot adjunk, a lisztet ennyivel csökkentsük, kicsit több folyadék kell hozzá. Naponta 1-2 db muffin tartalmazza a napi fogyasztható mennyiséget. Csokis, kávés, meggyes muffin is finom vele.
Merczné Gábor Tünde, Nyíregyháza » Magas Vérnyomás
Magas vérnyomásom van és elég erős gyógyszert szedek. Egy hónap után gyengébb gyógyszert kaptam és a szédülésem is elmúlt ami addig gyakran előfordult.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Szőlőmag

Szőlőmag Őrlemény Árak
Viniseera
Szőlőmag Őrlemény, 250 g
4871 Ft
Viniseera
Szőlőmag Őrlemény Plusz, 150 g
5971 Ft
Szőlőmag Őrlemény Összehasonlítás


Szállítási információk

Rendelésátvétel személyesenSzemélyes Átvétel infók »


PayU Vásárlói tájékoztató

Ismerjeg meg a Mangosztánt: Mangosztán.hu
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.